El ballarí Juan Carlos Verdú, un dels participants en la primera edició del programa “Fama ¡A bailar!”, del canal de televisió Cuatro, serà aquest dissabte, 18 d’abril, a Masquefa amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dansa. Verdú ha estat convidat per l’entitat Dansa Masquefa, creada recentment per promoure la dansa al municipi, i oferirà dues màster class.
 
Activitats del Dia Internacional de la Dansa
Dansa Masquefa ha organitzat per a dissabte diverses activitats per commemorar el Dia Internacional de la Dansa, les quals tindran lloc al Recinte Rogelio Rojo. La jornada compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.
 
Al matí, de 2/4 de 12 fins a la 1, es farà una classe de dansa oberta a grans i petits. La sessió anirà a càrrec dels professors de la nova Escola de Dansa Noemí Rubira de Masquefa, inaugurada el cap de setmana passat.
 
Per al migdia hi ha prevista una botifarrada popular, també oberta a tothom. Els tiquets ja estan a la venda i costen 6 euros i mig.
 
Verdú oferirà dues màster class
 Ja a la tarda el ballarí Juan Carlos Verdú oferirà dues màster class de fusió de funk i de contemporari: una per a infants (que tindrà lloc de 2/4 de 5 a 3/4 de 6 de la tarda) i una altra per a adolescents i adults (de les 6 de la tarda a 2/4 de 8). El preu de la classe infantil és de 10 euros i el de la classe per a adolescents i adults de 20 euros.
 
La celebració del Dia Internacional de la Dansa es tancarà a la nit amb una festa a la Rogelio Rojo. El tiquet, que inclou una consumició, costa 10 euros.
 
Per a més informació i per a fer les reserves per a la botifarrada, les dues màsters class i la festa de la nit es pot trucar al telèfon 697 13 65 85.
 
Juan Carlos Verdú
El ballarí i coreògraf valencià, s’ha format en dansa clàssica i contemporània, flamenc, claqué, capoeira, solfeig, cant, piano i interpretació. Ha estat premiat com a ballarí destacat en diversos certamens, completant la seva formació amb una beca a Carolina del Nord (Estats Units).
 
Ha treballat com a trapezista, ballarí i acròbata per a diferents companyies, com el Circo Gran Fele, Centre Coreogràfic de Teatres de la Generalitat dirigit per Immaculada Gil Lázaro; Companyia Vicente Sáez, Companyia No name Radar, Cía. Marina Donderis i Cia. Patas Arriba. L’any 2002 va interpretar un dels personatges del musical CATS d’Anrew Lloyd Webber al Teatro Coliseum de Madrid.