Després de les activitats celebrades diumenge i dimecres, Masquefa es disposa a viure el gruix d’activitats d’una Festa Major Petita més llarga de l’habitual, que ens obsequiarà amb sis intensos dies de celebració.

(Consulteu el programa)

Les activitats es reprendran aquest mateix dijous, quan la Biblioteca acollirà la presentació del llibre de poemes ’13 gotes de sang’, del masquefí Darío Muhi.

Divendres la Festa de Sant Isidre ens portarà l’espectacle d’animació ‘Caram com balla’, de la companyia La Cremallera, un correfoc amb la colla infantil dels diables de Masquefa, els Pixafocs i Gagaspurnes, i un dels actes més emblemàtics: el Sopar de Faves i el posterior lliurament de les Faves d’Argent, els guardons que cada any reconeixen la trajectòria de dos masquefins que han treballat desinteressadament per la vila. També hi haurà un concert d’havaneres amb el grup Port Vell i, ja a la mitjanit, un concert de petit format de Kinky Dub Machine al Casal de Joves.

Tampoc dissabte no tindrem excusa per no sortir al carrer: es farà un parc infantil amb inflables, el campionat de tir al plat, la tradicional cercavila -amb els gegants, els bastoners i els tabalers- i un correfoc amb els diables. Després, un ball popular, en què no faltarà el tradicional Ball de la Garlanda, i una disco-mòbil posaran el punt final a la jornada.

La Festa de Sant Isidre 2013 arribarà al punt final diumenge. Hi ha prevista una solemne eucaristia i una ballada de sardanes al Cementiri Vell, l’espectacle infantil ‘Pirates de secà’, amb la Cia. Xip Xap, una exhibició de hip hop de l’Associació Dansa Urbana, i una exhibició de balls de saló.

Per a tots els gustos i totes les edats
La Festa Major Petita l’organitza l’Ajuntament -que davant la crisi ha trobat fórmules imaginatives per fer més amb menys- amb la col·laboració del teixit associatiu. La celebració no seria possible sense la implicació de les entitats, que una vegada més col·laboren en les activitats.

Els organitzadors animem tothom a sortir al carrer per gaudir del Sant Isidre en companyia de familiars i amics. I és que la festa reserva sorpreses per a tothom: petits i grans.

Com l’edat, tampoc la butxaca no serà cap excusa per participar-hi. Totes les activitats són gratuïtes, a excepció del Sopar de Faves.