S’han organitzat activitats per sensibilitzar sobre la importància de respectar i protegir les persones grans.

Aquest dissabte, 15 de juny, se celebra el Dia Mundial de la Presa de Consciència sobre l’Abús i el Maltractament a les Persones Grans. Per a commemorar-ho i adherir-se a la causa, l’Ajuntament de Masquefa ha preparat un seguit d’activitats per sensibilitzar la població sobre aquesta problemàtica i fomentar el respecte i la dignitat cap a les persones grans.

El programa començarà el divendres 14 de juny, a les 18 h, amb la lectura del manifest a la plaça Josep M. Vila, davant del Casal d’Avis. Llegeix-lo en aquest enllaç. Més tard, a les 21 h, la pèrgola del CTC es vestirà de color verd com a símbol de compromís en la lluita contra l’abús i el maltractament de les persones grans.

El dia 22 de juny, a les 9 h, es durà a terme una caminada popular amb sortida des del Casal d’Avis. Aquesta caminada, amb un recorregut circular, passarà per diversos punts de la vila com el passatge 11 de Setembre, Can Bonastre de Santa Magdalena, Can Bartomeu i les vinyes de Can Massana, per finalitzar novament al Casal d’Avis. Durant l’activitat, es repartiran polseres per recordar la importància de les cures a les persones grans. Es recomana portar aigua per hidratar-se i una gorra o barret per protegir-se del sol.