L’Ajuntament convida a les famílies a gaudir diumenge 24 de novembre d’una jornada lúdica al carrer Crehueta amb jocs, tallers, música en directe i xocolatada per a tots els assistents.

L’Ajuntament de Masquefa, amb la voluntat de refermar la seva aposta prioritària per la sensibilització, promoció i defensa dels drets dels infants, es torna a sumar enguany a la commemoració del Dia Universal dels Drets dels Infants, una diada anual dedicada a difondre sensibilitzar a la població sobre els drets de la infància.

I ho fa diumenge 24 de novembre amb l’organització al carrer Crehueta, i de la mà del Centre d’Esplai Giravolt, d’una festa popular per a reivindicar el dret al lleure dels infants i per posar de manifest el paper cabdal que aquest té en el desenvolupament i en l’educació dels nens i nenes.

De les 11 h a les 13:30 h se celebraran en aquesta zona del municipi diverses activitats lúdiques, culturals i reivindicatives amb l’objectiu de fomentar, des d’un ambient de diversió familiar, una reflexió sobre els drets dels infants. Així, entre les propostes hi haurà jocs, tallers, música en directe i xocolatada per a tots els assistents.

En l’organització d’aquesta festa s’hi han sumat també la Colla de Diables Pixafocs i Cagaspurnes, l’Associació Xaranga Drac, l’Associació Musical Alzinar Cal Tenas (AMACAT), l’Associació Gimnàstica Masquefa, l’Associació de Prevenció d’Accidents de Trànsit (PAT-APAT) i el Club de Patinatge Artístic Masquefa, a qui l’Ajuntament agraeix i posa en valor la seva implicació.