El municipi recupera enguany els actes populars amb motiu de l’11 de setembre, si bé en tot moment caldrà complir les mesures de seguretat i restriccions per la Covid-19.  

Masquefa ja es prepara per celebrar, un any més, la Diada Nacional de Catalunya. I enguany ho farà amb l’organització el divendres 10 de setembre al vespre de la tradicional ofrena floral. La trobada -organitzada conjuntament entre l’Ajuntament i l’Alzinar- tindrà lloc a les 20.15 h al passeig 11 de Setembre (davant de Can Massana) i la vetllada clourà amb un concert a càrrec de Carles Copado i Eugeni Muriel.

L’acte és obert a tota la població i els participants hauran de complir en tot moment les mesures de seguretat i restriccions vigents per a evitar el contagi i la propagació de la Covid-19.

Pots llegir el manifest institucional en aquest enllaç.

Activitats de l’Assemblea Nacional Catalana i Comitès de Defensa de la República

L’Assemblea Nacional Catalana i els Comitès de Defensa de la República també se sumaran a la commemoració a Masquefa de la Diada Nacional de Catalunya amb l’organització de diferents propostes:

  • Divendres, 10 de setembre: a la plaça de l’1 d’Octubre, lectura del manifest (22 h) i enlairament de fanalets en homenatge als represaliats per l’Estat (22.15 h).
  • Dissabte, 11 de setembre: a les 16 h, trobada a la Gran Via/Roger de Llúria per prendre part de la manifestació a Barcelona.