L’Ajuntament adopta aquesta mesura excepcional i preventiva davant l’elevat índex de risc de brot existent al conjunt del territori i l’imminent inici del nou curs escolar. El consistori sí que manté la tradicional ofrena de flors a càrrec de les entitats locals.

Masquefa se sumarà aquest pròxim divendres 11 de setembre a la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya. De forma excepcional, però, enguany ho farà sense la celebració de cap acte popular com a mesura preventiva enfront de l’elevat índex de risc de brot existent al conjunt del territori i davant l’imminent inici del nou curs escolar.

Així, l’única activitat que no es veurà afectada per les restriccions és la tradicional ofrena de flors a càrrec del teixit associatiu local. En aquest sentit, totes aquelles entitats que ho desitgin podran dipositar les seves ofrenes durant la jornada al passeig Onze de Setembre, respectant en tot moment les mesures de seguretat establertes: ús de mascareta i distància social.

L’Ajuntament lamenta les molèsties que aquesta mesura pugui generar entre els veïns i entitats del municipi -en especial, entre les persones i associacions directament implicades anualment en l’organització d’actes de commemoració de la Diada- i agraeix per endavant la seva comprensió i col·laboració; així com la responsabilitat demostrada pel conjunt de la població des de l’inici de la pandèmia per tal d’evitar el contagi i la propagació de la Covid-19.

Finalment, des del consistori es vol desitjar a tots els masquefins una feliç Diada Nacional de Catalunya i s’emplaça al conjunt dels veïns a commemorar futures edicions d’aquest esdeveniment quan la pandèmia això ho permeti.