L’anunci es farà públic diumenge 2 d’abril durant el concert que la Cobla Montgrins celebrarà a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo en el marc del cicle ‘Masquefa sona bé’.

El proper diumenge 2 d’abril arriba una de les grans novetats d’enguany del cicle de música estable ‘Masquefa sona bé’. La Cobla Montgrins, sota la direcció de Jordi Molina, estrenarà les quatre obres finalistes -escollides entre les tretze presentades- del I Premi de composició de música per a cobla, un certamen impulsat per la Regidoria de Cultura. D’aquesta manera, es donarà a conèixer el veredicte del jurat en un concert que ha esdevingut una manera d’esperonar compositors i públic a escriure, interpretar i escoltar música per a cobla.

El jurat, format per Albert Guinovart, Jordi Molina i Jesús Ventura, es va reunir el passat dimecres 15 de març per deliberar i seleccionar les obres finalistes que seran interpretades a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo. L’Ajuntament i el jurat valoren molt positivament la feina de tots els autors i mostren la seva satisfacció per l’èxit participatiu en la primera edició d’aquest premi i també per haver assolit l’objectiu de difondre la composició i la interpretació de música per a cobla.

El consistori masquefí anima tots els veïns a assistir a un espectacle únic que posarà de manifest l’interès musical de la ciutadania i el seu talent i imaginació en la composició de noves obres. En el següent enllaç, podeu descarregar el díptic informatiu del ‘Masquefa sona bé’.