El popular ballarí Juan Carlos Verdú va ser dissabte a Masquefa amb motiu del Dia Internacional de la Dansa. Verdú, conegut especialment per la seva participació en la primera edició del programa televisiu “Fama ¡A bailar!” del canal Cuatro, va fer dues màster class a la Sala Polivalent de la Rogelio Rojo: una per a infants i una altra per a joves i adults.
 
Verdú va ser convidat per l’entitat Dansa Masquefa, creada recentment per promoure la dansa al municipi. L’organització de les activitats del Dia Internacional de la Dansa va ser precisament la primera celebració que organitza l’associació al municipi i va obtenir una bona resposta vilatana.
 
A més de les dues màster class de Juan Carlos Verdú, també es va fer una altra classe de dansa, aquesta gratuïta, oberta a tothom. La sessió va anar a càrrec de la nova Escola de Dansa Noemí Rubira, que acaba d’obrir portes a Masquefa. La van impartir la mateixa Noemí Rubira, Noemí Alarcón i Sílvia Mas.
 
El programa del Dia Internacional de la Dansa va incloure també un dinar popular amb una vuitantena de persones. A la nit es va fer una gran festa a la Rogelio Rojo, amb l’actuació d’un dj, que va atraure gairebé 300 persones. La celebració va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament.