Els masquefins es van tornar a abocar amb La Marató de TV3, aquest any dedicada a les malalties del cor. En total es van recaptar fins a 1.460,50 euros, entre les aportacions en les guardioles instal·lades als comerços i les donacions en les activitats organitzades per les entitats i l’Ajuntament.

El Club Patinatge Artístic va fer portes obertes als seus entrenaments, el Club Masquefa Trail va donar a La Marató la recaptació de la fila 0 en el seu acte de presentació en societat al CTC, els regidors i treballadors de l’Ajuntament van disputar un campionat de futbol, i el Club de Tir Esportiu va celebrar una competició de fusell de caça.
A més, el Club Bàsquet Masquefa va organitzar un torneig, el Masquefa Slot va fer portes obertes al seu circuit i l’Associació de Veïns de Can Quiseró va preparar una exposició i venda de manualitats.

També hi va haver una cantada de Llúcies i Nicolaus a La Beguda, promoguda per l’AMPA de l’escola Vinyes Verdes, un gran mosaic humà amb motiu del 75è aniversari del Futbol Club Masquefa, una passejada de la Colla de Geganters i Grallers, una exhibició de Dansa Urbana Associació Juvenil, i l’audició de Nadal de l’Aula Musical L’Alzinar.

Els masquefins, doncs, van aportar el seu granet de sorra a La Marató de la televisió catalana, que aquest any va recaptar fins a 8.864.016 euros.

L’Ajuntament agraeix aquesta nova lliçó de solidaritat dels masquefins, i recorda que encara es poden fer donacions a La Marató des de la pàgina web www.tv3.cat/marató o al compte corrent ES42 2100 0555 31 0201001500. També es poden fer donatius amb les aplicacions per a iPhone i Android i en els caixers automàtics de La Caixa.