Els documents es poden consultar obertament a través del web www.diba.cat/amd/ fruit d’una col·laboració entre l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona.

Des d’aquest mes de gener, totes aquelles persones que ho requereixin ja poden accedir a través d’Internet a les actes digitalitzades dels plens municipals de l’Ajuntament de Masquefa des de 1846 fins a 1968.

Aquesta documentació va ser digitalitzada l’any 2017 amb el suport de la Diputació de Barcelona i en el marc del programa de digitalització de les Actes del Ple Municipal organitzat per la Xarxa d’Arxius Municipals; i ara, ja es troba plenament disponible per a que qualsevol veí les pugui consultar virtualment des de casa a través del següent enllaç.

Descobreix el ventall de serveis que ofereix l’Arxiu Municipal

Mentrestant, el consistori convida els masquefins a visitar la pàgina web de l’Arxiu Municipal de Masquefa; l’espai responsable de conservar, classificar, organitzar i difondre la documentació de l’Ajuntament i d’altres fons del municipi. En aquest sentit, l’Arxiu vetlla per la protecció, recuperació i difusió del patrimoni local al temps que col·labora en una gestió administrativa transparent i eficaç i garanteix el dret d’accés a la informació de la ciutadania.