El municipi ja escalfa motors de cara a una Festa Major que promet, novament, una combinació variada d’activitats de caire tradicional amb apostes pels nous formats. Descarrega’t aquí el programa complet d’activitats.

El proper divendres 20 de juliol la vila de Masquefa donarà el tret de sortida oficial a la Festa Major de Santa Magdalena 2018. Com és tradició, el punt d’inici de la festa el marcarà el repic de campanes de les sis de la tarda. A partir d’aquest moment, i durant cinc intensos dies, els carrers i les places del municipi s’ompliran de música, rialles i bon humor per donar la benvinguda a una programació que, un any més, arriba farcida d’activitats per a tots els gustos i edats.

Xavier Boquete, alcalde Masquefa, fa una crida a la participació i avança que “aquest 2018, la Festa Major ens permetrà celebrar plegats efemèrides molt significatives com el 40è aniversari de la ballada de bastons”. En aquest sentit, Boquete afegeix que “aquest és el millor exemple del compromís dels nostres veïns i veïnes amb la promoció de la cultura i del profund respecte que els masquefins professem envers les tradicions que, al llarg dels anys, ens han anat conferint la identitat i la idiosincràsia pròpies que tenim com a poble.”

Així, tampoc faltaran a la cita activitats ja plenament consolidades com l’actuació de la Cobla Montgrins, la Nit en Blanc, els espectacles infantils, els correfocs, les cercaviles… i un llarg etcètera de propostes novedoses i de llarg recorregut a la vila que al llarg de cinc dies ompliran Masquefa d’il·lusió.

Finalment, el consistori convida tots els masquefins a engalanar els balcons i finestres amb els domassos i, d’aquesta manera, contribuir a crear un ambient festiu i de poble, a més d’expressar conjuntament la nostra singularitat com a vila. Totes aquelles persones que no en disposin, poden recollir els domassos a les oficines municipals (c/ Major, 93). L’Ajuntament n’entregarà un per cada habitatge.