Més d’un miler de masquefins participen al llarg d’una setmana de la desena d’activitats organitzades per l’Ajuntament amb l’objectiu de reconèixer els valors de les persones d’edat més avançada.

La vila de Masquefa ha rebut amb entusiasme i un suport massiu la celebració d’una nova edició de la Setmana de la Gent Gran. Al llarg de set dies, del 26 de setembre al 2 d’octubre, més d’un miler de persones han pres part del variat programa d’activitats lúdiques i culturals organitzat per l’Ajuntament amb el ferm objectiu de reconèixer els valors i homenatjar la tasca que duen a terme els masquefins de més edat. 

La Fàbrica Rogelio Rojo s’ha convertit en l’eix neuràlgic d’una celebració que ha inclòs propostes d’èxit com una original desfilada de moda, la projecció del film “El exótico hotel Marigold”, una tarda de jocs tradicionals, espectacles musicals i de varietats, l’actuació de la Tuna de Barcelona, una missa a la Parròquia de Sant Pere, una paella popular, ball i una visita guiada d’autèntica excepció al Castell de Gelida. Malgrat l’amenaça de pluja durant el cap de setmana, totes les activitats han comptat al llarg dels set dies amb el suport i la participació de centenars de masquefins que han volgut retre el seu homenatge particular als valors que encarnen dia rere dia les persones grans. “Estem molt satisfets per com els masquefins han demostrat al llarg d’aquesta setmana el reconeixement als valors que aporten les persones de més edat a la nostra comunitat. Masquefa és un municipi conscient de la importància que té la gent gran en la creació d’una societat més justa”, assegura Esther Ibáñez, regidora de Gent Gran.

Mentrestant, l’Ajuntament també es va sumar dissabte 1 d’octubre als actes de celebració del Dia Internacional de la Gent Gran de l’Anoia que van tenir lloc a la població de Vilanova del Camí, que enguany ha agafat el relleu de Masquefa com a ciutat amfitriona. En aquest sentit, el consistori referma el seu suport i compromís amb el Consell de la Gent Gran de l’Anoia, organitzador de la diada, amb qui manté una estreta relació de col·laboració.

L’Ajuntament de Masquefa també agraeix el suport massiu rebut per part de la ciutadania en la celebració d’una nova edició de la Setmana de la Gent Gran i posa en valor la tasca vital i necessària que duen a terme les persones d’edat més avançada en la construcció d’un municipi més avançat.