Els pilots van mostrar les seves habilitats automobilístiques i van delectar els espectadors amb avançaments molt tècnics i nets.

Després de l’èxit de participació en edicions anteriors, l’entitat masquefina CE Gas a Fons va tornar a organitzar el passat 22 d’abril la popular cursa ‘3 hores de Resistència d’Autocros’. Aquesta cita automobilística va aplegar 18 equips participants (set més que en l’anterior edició), amb 41 pilots, i es va desenvolupar sense cap incident, amb molta esportivitat i amb una gran resposta per part del públic. David Bolta i Antonia Martínez, de l’equip Tresina Sport 1, van ser els guanyadors d’aquesta prova puntuable per a la 7a Copa Catalana. Per a més informació, podeu trobar la classificació final en aquest enllaç. Mentrestant, el primer equip local –format per David Cabeza i Oriol Gel- va finalitzar en novena plaça.

L’Ajuntament felicita l’entitat CE Gas a Fons per l’excel·lent organització d’aquest esdeveniment, ja que permet consolidar la vila de Masquefa com a punt de referència de l’automobilisme i promociona de manera destacada els valors associats a la pràctica esportiva.