Després de l’èxit de les activitats que la setmana passada es van organitzar a la piscina de l’Alzinar i al camp de futbol, aquest divendres la plaça de l’Alzinar acollirà una projecció de cinema a la fresca amb finalitats benèfiques.

Masquefa continua bolcant-se en les activitats per recaptar fons per la lluita contra l’Esclerosi Múltiple. Aquest divendres 14 de juliol, a partir de les 22.00, la plaça de l’Alzinar acollirà la projecció de la pel•lícula ‘100 metros’, un film protagonitzat pel conegut actor Dani Rovira i que explica la història de superació personal d’un jove amb aquesta malaltia.

La projecció solidària, organitzada per l’Ajuntament de Masquefa i la Societat Recreativa i Cultural de l’Alzinar, completa el conjunt d’activitats impulsades des de Masquefa per contribuir a la causa solidària. Així doncs, la recaptació del cinema a la fresca s’afegirà a les donacions i les vendes fetes durant aquests dies en el marc del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple celebrat a dues piscines del municipi.

Des de l’Ajuntament de Masquefa es convida als veïns a acostar-se a aquesta nova proposta solidària per tal de seguir contribuint a la lluita contra l’Esclerosi Múltiple.