Dissabte 17 de febrer, la música, les disfresses, les comparses i les carrosses tornaran a ser les grans protagonistes d’una de les cites més originals i esbojarrades de l’any. Formalitza ja la teva inscripció per als concursos de comparses i de comerços i aparadors ambientats.

Masquefa ja es prepara per a la tradicional Festa de Carnaval. Dissabte 17 de febrer, els carrers de la vila s’ompliran de color i alegria per commemorar com cal una de les festivitats populars més originals i exitoses de l’any. Per a l’ocasió, l’Ajuntament ha dissenyat enguany un complet i variat programa de propostes lúdiques per a tots els públics que combina l’essència de la festa amb algunes novetats.

L’activitat començarà a les 18 h. amb la concentració de comparses i carrosses. La Rua de Carnaval d’aquest 2018 arrencarà a les 18:30 h. des de l’Avinguda de la Línia i transcorrerà pel carrer Sant Antoni fins a l’Ajuntament; carrer Major; carrer Sant Pere; carrer Crehueta; i carrer Santa Clara fins a La Fàbrica Rogelio Rojo. I un cop allà, i a la finalització de la Rua, es donarà la benvinguda del Rei Carnestoltes i es durà a terme l’entrega de premis.

Daniel Orellana, regidor de Joventut, fa una crida als masquefins i a les entitats a participar d’aquesta festa “que és un moment únic per compartir la felicitat i l’alegria del moment amb amics, família i veïns i per seguir demostrant que Masquefa és un poble viu i dinàmic com pocs”.

L’Ajuntament de Masquefa també posa en valor la col·laboració del Casal de Joves i de Masquefa Comerç en l’organització de la festivitat i convida els veïns i veïnes a compartir la festivitat a les xarxes socials amb l’etiqueta #MasquefaCarnaval18.