L’Ajuntament agraeix a tots els veïns, entitats, associacions i comerços de la vila la seva dedicació per convertir la festa en un nou espectacle de música i color.

Masquefa va dir adéu aquest cap de setmana a una nova edició del Carnaval. La festa va tornar a decorar els carrers de la vila, un any més, de colors, música i rialles gràcies a la participació i implicació de veïns, entitats, associacions i comerços masquefins. La Festa de disfresses a la Sala Polivalent va posar dissabte 4 de març a la matinada el colofó final a un Carnaval que ha tornat a deixar moments màgics i per al record.

RUA DE CARNAVAL

La concentració de comparses i carrosses va ser l’avantsala de l’esperada Rua de Carnaval. Enguany, hi van prendre part un total de 10 comparses i 7 establiments en una exhibició única de disfresses que va convertir els carrers del poble en un mosaic de colors i formes. Amb la caiguda de la nit, el protagonisme es va traslladar a La Fàbrica Rogelio Rojo on es va donar a conèixer el resultat del concurs de comparses i d’establiments disfressats.

 

CONCURS DE COMPARSES (Consulta l’àlbum de fotografies de les comparses)

La creativitat, l’originalitat i les ganes de passar-s’ho bé van ser el comú denominador de totes les comparses que enguany van prendre part de la Rua. El jurat del certamen va proclamar com a guanyadores del concurs de comparses de Carnaval 2017 les següents formacions:

. Categoria A (menys de 30 integrants)

1r premi: Ole tu

2n premi: Latam-Masquefa

3r premi: +K Plumes

. Categoria A (més de 30 integrants)

1r premi: Els d’Indi Kings

2n premi: Maskeberfest i Jau, Coloma jau!

. També van prendre part del certamen les següents comparses:

Fem Poble! Masquefa Comerç

Uns esquimals perduts a la ciutat

Xaranga Drac

Trenquem els ous!

 

CONCURS D’ESTABLIMENTS DISFRESSATS (Consulta l’àlbum de fotografies dels comerços)

El teixit comercial masquefí va tornar a demostrar aquest cap de setmana la seva capacitat de mobilització i la seva vivacitat en una nova edició del concurs de comerços i aparadors ambientats. El jurat del certamen va proclamar com a guanyadors els següents establiments:

1r premi: Igual Roba i Complements

2n premi: Naccar Degustació

3r premi: L’Anoia Sweet

. També van prendre part del certamen els següents comerços:

El Granero de Masquefa

Pa Mora. Tradició fornera des de 1884 (establiment del c/Sant Pere i establiment de l’Av. de la Línea)

Sueños de Frida