Per segon any consecutiu Masquefa ha tornat a promocionar els seus atractius al Saló Internacional del Turisme de Catalunya (SITC), una fira considerada la més important d’aquest sector al nostre país, que té lloc a Barcelona, i que aquest any s’ha rebatejat com a B-Travel, amb un nou format.

L’Ajuntament va compartir, amb el Consell Comarcal i altres ajuntaments, un estand dedicat a la comarca de l’Anoia i ubicat en l’apartat de la fira destinat a Catalunya. Masquefa va exposar-hi material promocional i divulgatiu sobre el seu gran valor diferencial, el Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC), un equipament únic a l’estat i un dels pocs que hi ha a Europa. El CRARC és un dels gran potencials turístics del municipi i actualment ja rep més de 15.000 visitants anuals, entre escolars i famílies. També hi va donar a conèixer el Centre d’Interpretació sobre la Història de La Fàbrica Rogelio Rojo, a més de lliurar díptics que recullen la història de la vila, els seus equipaments i elements d’interès, i l’oferta de restauració i allotjament.

La 24a edició d’aquest saló internacional de turismes va tancar portes diumenge complint totes les expectatives. Durant els tres dies que va durar, el B-Travel, va aplegar més de 27.000 persones al palau 8 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Molts visitants es van interessar pel turisme familiar, les propostes gastronòmiques i els viatges exòtics.