La Regidoria d’Educació impulsa aquest espai amb activitats diàries per al lleure dels infants i perquè pares i mares disposin de més temps. Inscriu-te en aquest enllaç. 

Aquesta Setmana Santa, la Regidoria d’Educació posa a disposició de les famílies masquefines una nova convocatòria de l’espai ‘Temps de Joc’. Es tracta de la primera edició d’aquest cicle d’activitats que habitualment se celebra per Nadal i que, enguany, es reprèn per a les vacances de Setmana Santa. D’aquesta manera, els dies 25, 26, 27 i 28 de març, s’ofereixen activitats temàtiques per als infants d’I3 a 6è que afavoreixen la creació, la imaginació, l’experimentació, el joc col·laboratiu i la diversió, durant el temps de vacances escolars. 

No es tracta d’un casal: és un catàleg d’activitats de 9 a 13 h que es realitzaran a les instal·lacions de l’Escola El Turó, on poden apuntar-se els Infants, el dia que més els interessi o necessiti la família. A més, el servei està pensat per donar temps a mares i pares; i que els infants gaudeixin del seu temps de lleure amb altres infants.  

Cada dia d’activitat té un nombre màxim de 30 places i per a participar-hi cal fer inscripció prèvia obligatòria. Les inscripcions estaran obertes a partir de l’11 de març en aquest enllaç. També hi trobaràs la programació completa. 

Tenen prioritat en l’accés: famílies monoparentals, famílies amb altres càrregues en l’àmbit de les cures, dones en situació de violències masclistes, dones en situació d’atur de llarga durada, dones de més de 45 anys i dones migrades. Si pertanyeu a un d’aquests col·lectius i us trobeu sense plaça el dia que necessiteu, contacteu amb l’organització a través de tempsdejoc@masquefa.net 

De l’11 al 20 de març hi ha un límit de dues inscripcions màximes per infant. A partir del 20 de març, sempre que hi hagi places lliures, es podrà ampliar la inscripció a més dies. Si hi ha vacants, es podrà fer inscripció fins a les 15 h del dia abans en què es vol participar (exemple: vull portar el meu fill el 26/03, puc fer la inscripció màxim fins a les 15 h del dia 25, sempre que hi hagi places lliures).

El preu és de 2 euros per dia i infant que es paguen en el moment de fer la inscripció amb targeta bancària. Una vegada fet el pagament no es retornarà l’import sota cap circumstància.