El diumenge 16 de novembre tindrà lloc l’acte d’obertura de la zona de passeig i esbarjo per a gossos que l’Ajuntament ha habilitat al Turó del Met, al costat del skate park. El Consistori convida tothom a celebrar la posada en marxa d’aquest nou espai, que s’obrirà a partir de les 11 del matí. Acte seguit, a 2/4 de 12, els assistents podran gaudir d’una demostració d’agility a càrrec de Font Galí Escola Canina. A continuació, els gossos, amb els seus propietaris, podran participar en el circuit d’agility acompanyats d’instructors.

Aquest nou espai de lleure i passeig per a animals domèstics és un solar perimetrat amb una tanca on els gossos podran anar deslligats i esbargir-se sense provocar molèsties a la resta de veïns. També disposa d’un circuit amb elements d’agility per a estimular l’activitat dels gossos, a més de dispensadors de bosses, i bancs per al repòs dels propietaris.

Amb aquesta actuació s’aconseguirà millorar el benestar no només dels gossos i dels seus propietaris, sinó de tots els veïns, ja que aquests animals domèstics podran disposar d’un espai específic per a la seva activitat.