Afeccionats al slot (escalèxtric) de l’Anoia, l’Alt Penedès i el Baix Llobregat, així com pilots independents d’altres comarques, van disputar el 17 i 18 d’abril a Masquefa la cinquena prova del Campionat de rally-slot de Slot Català. La competició va servir de presentació de l’entitat Masquefa Slot, recentment creada.

En total hi van participar més de 50 pilots, molts d’ells en doble categoria, i 95 cotxes inscrits. Cal destacar la victòria en el rally de Xavi Margarit, que va quedar primer amb el Toyota Cellica Grup A. També ell va guanyar en l’apartat de 1/24 WRC amb un Subaru Impreza. Ivan Margarit es va imposar en 1/24 Clàssics amb el Lancia 037, mentre que David Moreno, de MG Competició (Escuderia de Masquefa Slot), ho va fer en la categoria de WRC amb el Toyota Cellica.

A més, Paulino Jiménez va vèncer en Súper N ( súper producció) amb un Ferrari 360 GTC, i el masquefí Joan Castellví ho va fer en Grup N amb un Citroen C-4. Francesc Estébanez, també de MG, guanyava en N-2 amb el Porsche 911, mentre que Dames Gemma Espin s’imposava amb el Citroen C-4. En infantils la victòria se la va endur Nico Canals amb un Citroen C-4.

Victòria local en escuderies
En escuderies hi va haver victòria masquefina per només un punt. L’escuderia local va quedar per davant de Slot SES (Sant Esteve de Sesrovires). El podi el va completar Slot Castellví.