La màgia del circ va fascinar, diumenge, petits i grans a Masquefa en una jornada organitzada per l’Ajuntament amb motiu de les festes nadalenques. Al matí, els infants i els familiars que els van acompanyar van poder aprendre diverses tècniques circenses en un taller a càrrec de la companyia anoienca Tot Circ. A la tarda, un espectacle d’aquesta mateixa companyia amb números d’equilibri i molt humor va omplir de gom a gom el poliesportiu amb públic de totes les edats.

Els tallers del matí no només van atraure infants d’edats diverses, sinó que també van aconseguir que els pares hi participessin conjuntament amb els fills. Així, entre 2/4 d’11 del matí i les 2 del migdia, els participants van poder demostrar les seves habilitats amb els malabars i el seu equilibri damunt d’un trapezi o d’un cable. També van practicar amb les xanques, els plats xinesos i els monocicles. A més, els infants van poder saltar fins a esgotar-se en els quatre inflables que es van instal·lar al poliesportiu.

A la tarda, els pallassos Tastacirc i Tastet van deixar bocabadats grans i petits amb els seus equilibris impossibles, al mateix temps que els van fer riure amb un particular sentit de l’humor. En un espectacle batejat amb el títol “Heeyy”, els dos pallassos van demostrar la seva traça amb els malabars amb foc i caminant damunt d’un prim cable situat a dos metres d’alçada, entre d’altres actuacions de risc.

El Patge Viu-Viu recull les il·lusions dels infants

La jornada va cloure amb l’esperada arribada del Patge Viu-Viu, l’emissari dels Reis Mags d’Orient. El Patge Viu-Viu, que va arribar al poliesportiu acompanyat de dues patgesses i carregat de caramels, va recollir les cartes dels nens i nenes de Masquefa, als quals va recordar que han de fer bondat durant tot l’any si volen que Melcior, Gaspar i Baltasar compleixin els seus desitjos. L’emissari dels Reis Mags també va tenir missatges per als pares i els avis que van acompanyar els infants. L’acte el va organitzar la Comissió de la Cavalcada de Reis de Masquefa.

D’altra banda, una trentena d’infants va assistir, el 2 de gener, al contacontes de l’actor Albert Estrenge a la biblioteca. Els nens i nenes van escoltar la peculiar història d’un arbre de Nadal molt rondinaire.