Molt bona acollida a la programació organitzada per l’Ajuntament per commemorar el Dia Internacional de la Dona, que es va celebrar el 8 de març, amb la lectura del manifest institucional. Durant tota la setmana els masquefins van gaudir d’una àmplia agenda d’activitats que tenien com a objectiu reivindicar el rol protagonista de les dones.
Ràdio Masquefa va parlar, al llarg de tota la setmana, de dones que destaquen en diversos àmbits i van tractar diferents temes d’interès des d’un punt de vista femení. Aquestes entrevistes diàries es van emetre dins el programa ‘L’autobús’, de 10 a 12 del migdia.

La Biblioteca va acollir diverses activitats. Ruth Casanovas va explicar el mite d’Ariadna i l’empoderament de la dona actual. També es va fer una xerrada sobre nutrició saludable i els mites alimentaris, a càrrec de la dietista i nutricionista Núria Duran. El Cinefòrum de la Biblioteca va projectar ‘El Festín de Babette’ i després es va fer un debat a càrrec del moderador Joan Millaret. També es va inaugurar l’exposició ‘Dones i esports a Masquefa’, que es podrà visitar fins el 30 de març.
El CTC va organitzar una exposició de treballs dels alumnes dels cursos d’informàtica per a gent gran i Dóna’t una oportunitat, que van realitzar treballs relacionats amb dones que han estat importants en alguns àmbits com l’aviació, la infermeria, la política o la lluita pels drets humans. Aquests van estar exposats a la recepció del CTC, on els usuaris del centre van poder descobrir-les i saber la seva història. També al CTC es va reproduir un vídeo, a la televisió de la sala d’espera del centre, sobre la història de la dona, fet pels alumnes.

Des del Casal de Joves es va organitzar la jornada de “Hip-hop per la Igualtat” amb 3 concerts de rap i una demostració de graffiti. Els joves de l’Esplai Giravolt van organitzar una parada amb menjar i beure per tal de recollir diners per als campaments d’enguany. Tots els actes es van realitzar a la plaça de l’estació.