La Regidoria d’Esports celebra el 29 de juny una nova edició d’aquest esdeveniment anual que reconeix els mèrits esportius de persones i entitats del municipi. Els tiquets per a l’esdeveniment es poden adquirir del 17 al 28 de juny a l’Ajuntament.

Masquefa compta amb un destacat teixit esportiu que treballa diàriament en la formació d’esportistes i persones, en el foment dels valors vinculats a l’esport i en la promoció del municipi arreu del territori català. Unes qualitats que des de la Regidoria d’Esports es volen posar en valor i premiar a través de la celebració de la Nit de l’Esport.

En aquest sentit, el proper 29 de juny, el municipi acollirà una nova edició d’aquest certamen anual que té com a objectiu reconèixer els mèrits esportius de persones i entitats del municipi. La celebració es durà a terme al pati de La Fàbrica Rogelio Rojo a partir de les 21 h. I com ja és tradició, a banda del tradicional lliurament de premis, els assistents també podran compartir un sopar de germanor, amenitzat enguany amb l’actuació del grup de versions La Cosa Nostra.

Per participar de l’esdeveniment cal adquirir prèviament els tiquets a l’Ajuntament de Masquefa del 17 al 28 de juny. L’entrada anticipada té un preu de 9€ per als adults i de 3€ per als infants; mentre que si es compren el mateix dia del sopar, el preu serà de 12€ per als adults i de 5€ per als infants.

L’Ajuntament fa una crida als veïns a ser partícips d’aquest esdeveniment i a celebrar conjuntament la festa de l’espot masquefí. Finalment, el consistori informa que la Nit de l’Esport 2019, prevista inicialment per divendres 28 de juny, ha quedat ajornada a dissabte 29 de juny per motius organitzatius.