Els masquefins i els begudencs s’han abocat, un any més, amb La Marató de TV3 que es va celebrar el diumenge 13 de desembre. Aquest any s’ha dedicat a la diabetis i l’obesitat, malalties greus i cròniques que afecten un de cada quatre catalans.

Masquefa i La Beguda van fer diferents actes al llarg de tota la setmana. A Masquefa es va fer un partit entre treballadors i regidors de l’Ajuntament. Ràdio Masquefa, que durant la setmana va parlar de la diabetis a la seva programació, també va organitzar una marató de cinema. Els masquefins van poder seguir un entrenament de Patinatge Artístic, van gaudir de la fira de Santa Llúcia, de diferents partits de futbol i de bàsquet, d’una competició de fusell de caça, d’una exposició de manualitats de Can Quiseró, de la passejada de gegants pels carrers de Masquefa, d’una exhibició de Hip-Hop i d’una marató de Pianos, que va culminar amb l’actuació d’Akiko Nomoto. Masquefa Trail, en la seva assemblea-sopar, tabmé va recaptar diners.

A La Beguda els dies 12 i 13 de desembre han organitzat la 1ª Fira de Nadal: mercat d’intercanvi, tió gegant, xocolatada, naixement vivent, jocs gegants de fusta i cantada de Llúcies i Nicolaus. Amb aquestes activitats també han recollit diners per a la Marató de TV3.

En total s’han recaptat, de moment, 1.505,01 €. Aquests diners s’han aconseguit de les guardioles que es van instal•lar en diferents comerços i de les donacions que es van fer durant les activitats organitzades pel consistori i les diferents entitats. Aquesta recaptació, juntament amb els diners recollits a tot Catalunya (més de 7 milions d’euros), es destinaran a impulsar la recerca i la investigació de la diabetis i l’obesitat.

Els actes de La Marató, però, encara no s’han acabat a Masquefa. Dissabte 19 de desembre es portarà a terme el Concert de Nadal, a les 6 de la tarda, a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo. Acte que organitza l’Aula de Música de Masquefa- AMACAt. I diumenge, 20 de desembre, hi haurà un espectacle infantil. Es farà a la Sala L’Aglà a partir de les 6 de la tarda. I aquest és un acte que organitzarà l’Alzinar, Societat Recreativa i Cultural. 

L’Ajuntament agraeix la solidaritat dels masquefins i els begudencs, i recorda que encara es poden fer donacions. Podeu trobar més informació a la web de La Marató de TV3.