Aquest dimecres al migdia l’alcalde de Piera, Jordi Madrid, i l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, han signat un acord per la construcció de dues rotondes a la carretera BV-2441 que tenen com a objectiu facilitar els accessos a les zones industrials d’ambdós municipis.

La signatura de l’acord accelerarà la implantació de l’empresa Carreras, que té seu a Saragossa, a Can Bonastre. En aquesta zona, Carreras farà una nau dedicada a la logística amb una parcel·la de 110.000 metres quadrats i la construcció d’una superfície de 57.000 metres quadrats. 

L’arribada d’aquesta companyia permetrà la creació de molts llocs de treball, fet que incentivarà l’economia dels dos municipis. A més, l’empresa s’ha compromès a incorporar gent amb algun tipus de discapacitat.

Aquesta acord és un inici de col·laboració entre els dos municipis per incentivar l’economia i ser la punta de llança per reclamar inversions per tots dos municipis, com són el desdoblament de la B 224 i el quart cinturó.

L’acord signat entre tots dos alcaldes es ratificarà en el ple ordinari de l’Ajuntament de Masquefa que es farà aquest dijous a 2/4 de 8 del vespre.