La Rua de Carnaval i el concurs de comparses i establiments comercials disfressats seran les activitats estrella el 9 de març de la nova edició d’aquesta festivitat.

Masquefa ja es prepara per a la tradicional Festa de Carnaval. El 9 de març, els carrers de la vila s’ompliran de color i alegria per commemorar com cal una de les festivitats populars més originals i exitoses de l’any. Per a l’ocasió, l’Ajuntament ha dissenyat enguany un complet i variat programa de propostes lúdiques per a tots els públics que combina l’essència de la festa amb algunes novetats.

L’activitat començarà a les 18 h. amb la concentració de comparses i carrosses. La Rua de Carnaval d’aquest 2019 arrencarà a les 18:30 h. des de l’Avinguda de la Línia i transcorrerà pel carrer Sant Antoni fins a l’Ajuntament; carrer Major; carrer Sant Pere; carrer Crehueta; i carrer Santa Clara fins a La Fàbrica Rogelio Rojo. Un cop allà, i a la finalització de la Rua, es donarà la benvinguda del Rei Carnestoltes i es durà a terme l’entrega de premis del concurs de comparses i establiments comercials disfressats. I la jornada clourà a la mitjanit amb una festa de disfresses a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo dirigida a majors de 16 anys (caldrà ensenyar el DNI original a l’entrada i no servirà com a document identificatiu ni una fotocòpia ni foto al mòbil del carnet).

Formalitza ja la teva inscripció

Les inscripcions de les comparses per a la Rua de Carnaval i per al concurs d’establiments comercials disfressats s’han de presentar abans de l’1 de març. Tota la informació i les bases es poden consultar a través del següent enllaç. Finalment, per a participar de la Rua de Carnaval cal entregar a les oficines municipals la corresponent butlleta d’inscripció.

L’Ajuntament de Masquefa posa en valor la col·laboració de Masquefa Comerç en l’organització de la festivitat i convida els veïns a compartir la festivitat a les xarxes socials amb l’etiqueta #MasquefaCarnaval19.