L’execució del projecte d’urbanització del Maset ha esdevingut de referència per alguns municipis catalans.

Dimecres 2 de març Masquefa va rebre diferents representants polítics dels municipis de Sant Antoni de Vilamajor i de Sant Pere de Vilamajor. L’objectiu d’aquesta visita institucional era conèixer tots els detalls administratius i de funcionament de les obres del projecte d’urbanització del Maset que ha executat l’Ajuntament de Masquefa.

A la trobada hi van prendre part els alcaldes, alcaldesses i regidors d’ambdós municipis; i per part masquefina hi van ser presents l’alcalde Xavier Boquete i el regidor d’Urbanisme Enrique Gómez.

Així, la delegació va poder comprovar sobre el terreny l’estat final d’execució de les obres del Maset, que van concloure a finals del passat any 2021; i conèixer els aspectes administratius i urbanístics més rellevants del pla, ja que tant Sant Antoni de Vilamajor com Sant Pere de Vilamajor volen desplegar actuacions similars a les seves viles.

Enrique Gómez, regidor d’Urbanisme, destaca que “Masquefa és un dels pocs municipis de Catalunya que compta amb totes les seves urbanitzacions plenament urbanitzades”, i afegeix que “la feina ingent i de primer nivell duta a terme des de l’inici d’aquest projecte està sent reconeguda per diferents institucions que veuen en aquest pla una guia de referència per a poder aplicar als seus municipis”.