El 17, 18 i 19 de maig el municipi acollirà múltiples activitats lúdiques i culturals per a tots els públics per a commemorar la Festa Major Petita. Descarrega’t el programa d’activitats.

El mes de maig, a Masquefa, és sinònim de festivitat. I és que el municipi, com ja és costum per aquestes dates, es prepara per acollir una nova edició de Sant Isidre, la Festa Major Petita de Masquefa. Enguany la celebració tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 de maig i oferirà diverses propostes per a totes les edats de la mà de les entitats locals i de l’Ajuntament.

Entre elles, activitats destacades com el Primavera Shopping, el Sopar de Faves i l’elecció de les Faves d’Argent, la Trobada de Puntaires, els correfocs dels Pixafocs i Cagaspurnes Colla de Diables de Masquefa, la trobada de gegants de la Colla Gegantera de Masquefa, Ball de Bastons de Masquefa, les Caramelles i les Caramelles infantils, el Ball de la Garlanda, o l’Anada d’Ofici amb el seguici de Masquefa; així com diverses novetats i actes lúdics, esportius i culturals que ompliran de festa els carrers de Masquefa durant tres dies. El programa complet d’activitats el podeu consultar a través del següent enllaç.

* L’Ajuntament informa que el Torneig de Petanca de Sant Isidre a càrrec del Club Petanca Masquefa previst inicialment per dissabte 11 de maig, finalment es durà a terme diumenge 12 de maig a partir de les 09 h a les instal·lacions de la Petanca. Disculpin les molèsties.

* En cas de pluja divendres 17 de maig, l’espectacle d’animació infantil “Danses esbojarrades”, el Sopar de Faves i l’actuació de “Stromboli Jazz Band” es traslladarien a la Sala l’Aglà de L’Alzinar. La resta d’activitats, en canvi quedarien anul·lades.

Restriccions de trànsit

Durant els dies de la Festa Major Petita de Sant Isidre, i degut als diferents actes que es realitzaran, el trànsit es veurà afectat de la següent manera:

– Al carrer Escoles estarà prohibit estacionar i circular des del divendres a les 18 h fins al diumenge fins a la finalització dels actes

– Divendres: des de les 20 h, estarà prohibit l’estacionament i la circulació en els carrers Crehueta, Sant Pere, Major (fins a l’Ajuntament) i una part del carrer Santa Clara.

– Dissabte:

o Des de les 17 h, estarà prohibit l’estacionament i la circulació ls carrers Crehueta, Sant Pere, Major (fins a l’Ajuntament) i una part del carrer Santa Clara. Aquests carrers restaran tallats al trànsit fins a la finalització dels actes del Primavera Shopping de diumenge 19 de maig.

o I des de les 20 h, també estarà prohibit l’estacionament i la circulació en els carrers un tram del carrer Serralet, un tram del carrer Salvador Dalí i un tram del carrer Dídac Toldrà. Es restablirà el trànsit a la finalització de l’acte (Correfoc).