La tercera plantada col·lectiva al Bosc dels Infants, que va tenir lloc diumenge passat, 6 de maig, va tornar a ser un èxit. Fins a 51 famílies van plantar-hi les alzines que l’Ajuntament ha regalat a tots els nens i nenes que van néixer durant l’any 2011 a Masquefa, en total 95. Tots els nadons tindran el seu arbre al Bosc dels Infants, ja que l’Ajuntament hi plantarà les alzines de les famílies que no van poder ser-hi diumenge.

Aquest era el tercer any consecutiu que es duia a terme aquesta iniciativa, que persegueix un doble objectiu. D’una banda, contribuir a que els infants aprenguin a estimar la natura i adquireixin valors com el respecte al medi ambient i la sostenibilitat. I, d’altra banda, guanyar una nova zona verda a Masquefa. L’Ajuntament continuarà obsequiant cada any les famílies que tinguin nadons amb una alzina perquè, amb el temps, la vila gaudeixi d’un frondós bosc dedicat als nostres infants.

La revista municipal ‘Masquefa Batega’ publicarà en la propera edició, que arribarà a les cases els dies 11 i 12 de maig, les fotografies de totes les famílies que van assistir a aquesta tercera plantada d’alzines.