Masquefa també ha posat el seu granet de sorra al nou Parc del Patufet que recentment s’ha inaugurat a l’Hospital Sant Joan de Déu. La bona acollida que ha tingut aquesta iniciativa de l’empresa HappyLudics (antiga Entorn Urbà) –el parc s’ha implantat en una cinquantena de municipis, entre aquests Masquefa- ha fet que l’empresa hagi decidit regalar també un parc a l’Hospital Sant Joan de Déu.

L’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, i el regidor Enrique Gómez van ser en l’acte inaugural d’aquest nou espai lúdic, acompanyats d’altres alcaldes de la comarca i d’arreu de Catalunya, a més del president de la Diputació de Barcelona, i al costat de la creadora del personatge del Patufet, Pilarín Bayés.

Masquefa va estrenar el Parc del Patufet el setembre passat, coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya. Situat al costat de l’Escola Bressol Municipal La Baldufa, el parc és un espai lúdic per als infants inspirat en les il·lustracions de la popular ninotaire nascuda a Vic. Està format per un panell on s’explica el conte amb il·lustracions, dos jocs de molla amb els dibuixos d’en Patufet i el Dineret, un tobogan amb el dibuix del Bou, un gronxador amb el dibuix de la Col , un balancí amb el Cistellet i una caseta que és la Botiga.