L’Ajuntament agraeix a tots els comerços, empreses i serveis masquefins l’esforç i resiliència mostrats durant l’actual context de pandèmia.

L’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete; i el regidor de Promoció Econòmica, Álvaro Pérez, van estar presents el passat 8 d’octubre a la celebració de la 21a Nit Empresarial UEA, l’acte empresarial més notori i de referència de la Catalunya Central, organitzat per la patronal Unió Empresarial de l’Anoia.

La trobada, celebrada a l’Institut Milà i Fontanals d’Igualada, va comptar amb l’assistència de 270 persones: una nodrida representació de personalitats i autoritats polítiques nacionals i locals, entre les quals, l’honorable conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent; agents socioeconòmics, patronals, sindicats, empresaris i empresàries; directius i directives; professionals autònoms, entre altres.

Durant l’acte es va fer el lliurament dels premis UEA a totes les persones assistents; entre elles, diferents representants del teixit comercial i empresarial masquefí. En aquest sentit, i ateses les circumstàncies generades per la pandèmia, l’organització d’enguany va decidir no fer cap convocatòria dels Premis UEA, sinó guardonar a cada persona assistent a l’esdeveniment amb una rèplica d’aquests premis, fent referència a l’eslògan de l’edició d’enguany (“Compromís + Cooperació = Èxit”).

Álvaro Pérez, regidor de Promoció Econòmica, encoratja les empreses masquefines a seguir endavant amb la seva activitat malgrat el context pandèmic actual i defensa que “esdeveniments com aquest ens permeten visualitzar i posar en valor la tasca ingent que han dut, estan duent i duran a terme els comerços, empreses i serveis de Masquefa, per a dinamitzar l’àmbit comercial i empresarial del poble. Tots ells són el pal de paller de la recuperació social i econòmica de la vila, i un actiu únic que cal seguir defensant”.