Els diners d’aquesta desfilada solidària aniran destinats íntegrament a la compra d’un gronxador adaptat.

Masquefa ha demostrat un any més el seu ferm compromís solidari. El passat 29 d’abril, la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo va acollir la quarta edició del Ràdio Masquefa Fashion Day, una desfilada solidària impulsada per Ràdio Masquefa amb la participació de l’Ajuntament i dels comerços de moda i estètica de la vila.

Durant l’esdeveniment, que va resultar novament un èxit de participació, es van fer donacions voluntàries per un valor total de 574,40€, i tota aquesta recaptació anirà destinada íntegrament a la compra d’un gronxador adaptat valorat en 1.159€. En aquest sentit, Ràdio Masquefa realitzarà noves activitats al municipi amb l’objectiu de recaptar nous fons que permetin l’adquisició d’aquest equipament; entre elles, la recollida de taps de plàstic a les dependències municipals.

Com ja és tradició, a més, la passarel·la solidària també va servir per promocionar i donar a conèixer les noves col·leccions dels comerços locals de roba i complements; a qui l’Ajuntament agreix la seva implicació. I al final de la desfilada es van sortejar una vintena d’obsequis dels establiments masquefins.

Des del consistori es felicita, un any més, a Ràdio Masquefa per la seva excel·lent tasca en favor de la inclusió i la dignitat de les persones amb discapacitat i es posa en valor la implicació de tots els veïns i comerços participants.

Establiments i persones participants: Igual Roba i Complements, Sueños de Frida i Martina, Perruqueria i Estètica Hortènsia, Lorena Llamas, Instal·lacions Olivella, Fisart, Cal Cuiner, Can Bonastre Wine Resort, Cuc de Seda, Anna Roba, Anoia Sweet, Farmàcia Durban, Herbalife, Floristeria Torres, Magaly maquilladora, Llibreria Moral, Maseko Home, Merceria Carmen, Naccar degustació i Marga.