Els diners d’aquesta desfilada solidària aniran destinats íntegrament a la compra d’una cadira adaptada tot-terreny perquè persones amb necessitats físiques especials puguin practicar senderisme o participar en carreres. Consulta aquí l’àlbum complet de fotografies.

Masquefa ha demostrat el seu compromís solidari. Diumenge 7 de maig, el pati de La Fàbrica Rogelio Rojo va acollir la tercera edició del Ràdio Masquefa Fashion Day, una desfilada solidària impulsada per Ràdio Masquefa i l’Associació Alma i amb la participació dels comerços de moda i estètica de la vila. Durant l’esdeveniment, que va resultar un èxit de participació, es van fer donacions voluntàries per un valor total de 874’55€, i tota aquesta recaptació anirà destinada íntegrament a la compra d’una Joëlette, una cadira adaptada tot-terreny perquè persones amb necessitats físiques especials puguin practicar senderisme o participar en carreres, facilitant així que aquest col·lectiu pugui gaudir de l’experiència de l’esport i la muntanya. La cadira ja ha estat adquirida i s’estrenarà el proper 28 de maig en la sortida organitzada per l’Associació Alma i el Club Excursionista Anoia.

Com ja és tradició, a més, la passarel·la solidària també va servir per promocionar i donar a conèixer les noves col·leccions dels comerços locals de roba i complements; a qui l’Ajuntament agreix la seva implicació.

Des del consistori es felicita, un any més, a Ràdio Masquefa i a l’Associació Alma per la seva excel·lent tasca en favor de la inclusió i la dignitat de les persones amb discapacitat.

L’Associació Alma continua treballant per a la cadira de rodes d’en Marc

L’èxit de públic en l’edició de l’any 2016, quan prop de 400 persones van omplir el pati de La Fàbrica Rogelio Rojo, va posar de manifest el compromís social dels masquefins i va permetre recaptar gairebé 1.000 euros amb l’objectiu d’invertir-los en l’adquisició d’una cadira elèctrica per a en Marc, un nen masquefí de 9 anys.

L’Associació Alma, a més a més, ha continuat fent activitats al llarg de l’últim any per tal d’assolir la quantitat del cost total de la cadira i les adaptacions necessàries. Amb més de 2.000 euros recaptats, l’entitat continua treballant i, a dia d’avui, segueix recollint taps i buscant més recursos per millorar el benestar i la qualitat de vida del jove masquefí.

L’Ajuntament aprecia el gran esforç i dedicació que fan entitats com l’Associació Alma en el foment de la inclusió social i la seva contribució per avançar col·lectivament vers una societat més solidària i justa.