Avui divendres 3 de novembre, a partir de les 19 h., els veïns estan cridats a participar d’una nova concentració popular davant l’Ajuntament. 

Els masquefins van sortir ahir dijous 2 de novembre pels carrers de la vila en defensa, novament, de les institucions catalanes i de l’autogovern. Desenes de veïns van participar a les 12 h. i a les 19 h. de dues concentracions populars i pacífiques davant l’Ajuntament de Masquefa com a mostra de suport al govern legítim de Catalunya i de condemna dels empresonaments decretats al llarg de les darreres hores contra nou membres del govern de la Generalitat per un suposat delicte rebel·lió, sedició i malversació de fons.

En aquest sentit, es va reclamar la restitució del govern català i l’alliberament del vicepresident de la Generalitat i conseller d’Economia, Oriol Junqueras; dels consellers Raül Romeva (conseller d’Afers Exteriors i Relacions Institucionals), Jordi Turull (portaveu i conseller de la Presidència), Meritxell Borràs (consellera d’Administracions Públiques), Dolors Bassa (consellera de Treball i Afers Socials), Carles Mundó (conseller de Justícia), Josep Rull (conseller de Territori i Sostenibilitat), Joaquim Forn (conseller d’Interior) i Santi Vila (exconseller de Coneixement i Empresa); i del president de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, i el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, empresonats des del passat 16 d’octubre.