Dijous 20 de juny s’organitzarà al Casal d’Avis de Masquefa una xerrada informativa sobre aquest projecte.

El proper 25 d’octubre de 2019 és durà a terme el 8è Congrés Nacional de la Gent Gran de Catalunya (8è CNGG), que tindrà lloc a Món Sant Benet, a Sant Fruitós de Bages. Els delegats i delegades que van ser escollits el passat 29 d’abril durant l’acte precongressual, celebrat a la seu del Consell Comarcal del Bages, votaran i aprovaran les ponències finals que actualment s’estan elaborant, i sobre les que es vol comptar amb la veu de les persones grans de Masquefa.

En aquest sentit, des del Consell de la Gent Gran de Catalunya s’han elaborat dues enquestes per tal de recollir el màxim de visions respecte a les dues ponències, que són: “Ponència A: El present de les persones grans: deures i drets” i “Ponència B: Les persones grans del futur: polítiques d’adaptació de la societat en l’envelliment”. Les tres vies principals per respondre-les són:

El termini per fer arribar els qüestionaris és el dia 20 de juny de 2019.

Xerrada informativa

Finalment, s’organitzarà a Masquefa una xerrada informativa durant el mes de juny sobre les ponències del 8è CNGG. La trobada tindrà lloc el 20 de juny, a les 17 h, al Casal d’Avis; i aquell mateix dia, els assistents també podran respondre els qüestionaris relacionats amb les ponències.

Per a més informació podeu consultar el següent enllaç.