L’Ajuntament felicita a l’Associació del Grup de Voluntaris de Masquefa, als supermercats i comerços locals i als veïns per la seva demostració de solidaritat.

Masquefa i els seus veïns han tornat a demostrar ser un poble solidari. Del 25 al 27 de novembre els masquefins van aportar prop de 5.000 quilos d’aliments com a part del Gran Recapte d’Aliments 2022, organitzat pel Banc d’Aliments de Catalunya i coordinat al nostre municipi per l’Associació del Grup de Voluntaris de Masquefa.

Les prop de cinc tones d’aliments que s’han recaptat, així com el bon desenvolupament de la jornada, ha estat possible gràcies als voluntaris que enguany han col·laborat en la recollida del menjar en els diferents punts habilitats arreu de Masquefa. Aquest 2022 hi havia habilitats punts de recollida d’aliments als supermercats Aldi, Condis (av. de la Línia), Condis (c/Sant Pere), Punt Taronja i Àrea de Guissona. A més, durant aquesta setmana encara es pot col·laborar en el Gran Recapte al petit comerç del poble (Servifruit, Peixateria Sílvia, Cal Camilo, Autoservei Canals, Forns Mora, Carnisseria Casanovas).

L’Ajuntament felicita el cos de voluntaris, encapçalat per l’Associació del Grup de Voluntaris de Masquefa, per la seva implicació i altruisme; posa en valor la conscienciació que han anat adquirint els masquefins respecte el fenomen de la pobresa i la seva participació en el Gran Recapte; i agraeix als respectius establiments la seva col·laboració en la iniciativa.