Teresa Cunillera s’ha reunit amb l’alcalde Xavier Boquete i amb representants del teixit industrial per abordar la millora de les infraestructures claus per al desenvolupament logístic i econòmic del territori.

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, va dur a terme dimarts 12 de març una visita institucional a Masquefa per reunir-se amb l’alcalde Xavier Boquete i amb representants del sector de la indústria.

Teresa Cunillera va ser rebuda al consistori pel batlle masquefí, per membres de l’equip de govern i dels grups municipals i per empresaris locals. Seguidament, la delegada es va traslladar a la Sala de Plens on va poder signar el Llibre d’Honor de l’Ajuntament i dirigir unes paraules a tots els assistents.

A continuació, la comitiva es va desplaçar fins al centre logístic d’Aldi Supermercados al polígon del Clot del Xarel·lo, on Xavier Boquete i Teresa Cunillera van prendre part d’una reunió amb responsables d’aquesta empresa ubicada al municipi. Així, durant la trobada el consistori i els representants del teixit industrial local van traslladar a la delegada del govern la necessitat de desenvolupar projectes com la millora de la carretera B-224 o l’enllaç amb la B-40 que consolidin Masquefa i el territori com a pol d’atracció empresarial de referència al sud d’Europa i que donin resposta a les mancances de connectivitat i de seguretat que presenten actualment ambdues infraestructures.

Finalitzada la visita, Ajuntament i delegació del govern es van emplaçar a mantenir nous contactes i a seguir treballant conjuntament per a donar resposta a les necessitats en matèria d’infraestructures que presenta el territori.