Els masquefins van tornar a donar dissabte una nova lliçó de solidaritat. La festa que va organitzar l’Escola de Dansa Noemí Rubira, amb la col·laboració de diversos veïns i amics, per a recollir fons per ajudar la família a qui un incendi va destruir casa seva va ser un autèntic èxit de participació. Molts infants, acompanyats de les seves famílies, van passar per la Sala Polivalent de la Rojo per participar en els diversos tallers que s’havien preparat: de maquillatge, ungles de fantasia, feltre, polseres, curses d’escalèxtric, postals de Nadal, garlandes, coreografies i jocs. Cada infant va fer una aportació de 2 euros per a gaudir de totes les activitats.

En la festa, amb entrada gratuïta, també es van recollir diners amb la venda de pastissos i articles de bijuteria en diverses parades. A més, els assistents van poder fer els seus donatius en les guardioles que s’hi van instal·lar. També es destinaran a la família afectada per l’incendi els diners que es van obtenir en el servei de bar.

La festa va reunir nombrosos veïns que s’ho van passar d’allò més bé i alhora van fer pinya per una bona causa. Al marge de les donacions econòmiques, es van recaptar molts ànims, tendresa, siuport i solidaritat per a la família afectada.

Els impulsors de la iniciativa valoren molt positivament la solidària resposta dels masquefins i agraeixen la implicació de tots els col·laboradors que la van fer possible.

Encara es poden fer aportacions
Els organitzadors també han obert un compte en una entitat bancària perquè tothom qui ho vulgui pugui fer les seves donacions a la família (2100-2952-89-0200120833).