El Recinte Rogelio Rojo va acollir el cap de setmana el 7 i 8 de novembre les jornades Lluitem contra el canvi climàtic, organitzades pel Grup de Medi Ambient Anoia Sud amb la col·laboració dels ajuntaments de Masquefa, Piera i els Hostalets, així com de l’Àgencia de Residus de Catalunya.
 
Durant divendres i dissabte els vilatans i vilatanes van poder visitar les carpes amb informació sobre el canvi climàtic que es van instal·lar a la Rogelio Rojo, i també seguir diverses conferències i projeccions àudiovisuals.
 
La iniciativa va voler sensibilitzar especialment els infants sobre la necessitat de ser respectuosos amb el medi ambient i avançar cap a un creixement sostenible. Així, durant el matí de divendres les escoles van poder visitar el recinte. Els escolars van gaudir d’un inflable que els ensenyava a reciclar jugant i van visitar l’exposició “Dóna la volta, del residu al recurs”.
 
En record de Josep Segarra
La celebració de les jornades Lluitem contra el canvi climàtic va ser possible gràcies a l’organització del Grup de Medi Ambient Anoia Sud, i especialment d’un dels seus membres, Josep Segarra, qui malauradament ens va deixar el dia 5. Tot i aquests dolorosos moments, la família va voler que se celebressin les jornades, amb les quals Segarra tant s’havia implicat.