Diumenge 9 de juliol, els usuaris de la piscina de l’Alzinar i la piscina municipal del camp de futbol podran adquirir els productes solidaris de la Fundació Esclerosi Múltiple i fer una aportació voluntària per recaptar fons en la lluita contra aquesta malaltia.

Masquefa i els seus veïns estan cridats a demostrar, novament, la seva faceta més solidària i altruista. El municipi s’implicarà activament un any més en la campanya ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i que aquest 2017 compleix la seva 24a edició amb l’objectiu de seguir donant visibilitat a la malaltia, recaptar fons per a la seva cura i investigació i sensibilitzar a la població.

Per tot plegat, diumenge 9 de juliol, al llarg de tota la jornada, els usuaris de la piscina municipal del camp de futbol i la piscina de l’Alzinar podran prendre part de la campanya adquirint els productes solidaris de la FEM, o bé fent una aportació voluntària que serà destinada íntegrament a la millora de l’atenció de les persones que pateixen esclerosi múltiple.

L’Esclerosi Múltiple és una malaltia crònica del Sistema Nerviós Central. Està present arreu del món i és una de les malalties neurològiques més comuns entre la població de 20 a 40 anys. Pot produir símptomes com la fatiga, la falta d’equilibri, dolor, alteracions visuals i cognitives, dificultats de la parla, tremolor… La malaltia pot variar molt d’una persona a l’altra, no és contagiosa ni hereditària ni mortal. Afecta a les persones al principi de la seva vida laboral i es dóna amb més freqüència en dones que en homes. Fins avui, no se’n coneix la seva casa ni la seva cura.