Fins el dia 27 de setembre es podran anar anotant els quilòmetres realitzats i registrar-los al formulari que trobareu aquí

Des del Consell de la Gent Gran de l’Anoia s’està organitzant -amb la col·laboració de l’Ajuntament de Masquefa- una proposta d’agenda d’activitats per a les persones de la comarca per commemorar el pròxim 1 d’octubre el Dia Internacional de la Gent Gran. Donat que fa més de 10 anys que es realitza a l’Anoia alguna activitat que promogui un envelliment actiu i saludable, des del Consell de la Gent Gran es proposa per enguany l’acció “Sumem GRANS quilòmetres”.

A través d’aquest projecte es vol promoure que les persones, independentment de l’edat, puguin sumar-se a la iniciativa de caminar/desplaçar-se a fi d’acumular quilòmetres, anotar-se’ls i registrar-los perquè, amb la suma de tots, es pugui l’objectiu: arribar de l’Anoia a Atenes, abans del dia 27 de setembre.

Per fer-ho possible, a través del següent enllaç podreu descarregar-vos un prospecte on podreu anotar els dies que aneu a caminar/desplaçar-se i els quilòmetres que feu. Ho podeu fer de forma individual o en grup (en aquest cas, el número de km són per persona. És a dir, si un grup de 3 persones fan 5 km, en total anotaran que han fet 15 km).

Fins el dia 27 de setembre es podran anar anotant els quilòmetres realitzats i registrar-los al formulari que trobareu aquí. També podreu lliurar el registre de quilòmetres a l’Ajuntament de Masquefa, a l’Associació de la Gent Gran o al correu electrònic bherrera@anoia.cat.

Per a més informació també podeu consultar el següent enllaç.