L’Ajuntament i les entitats de Masquefa han organitzat, per al diumenge 16 de desembre, diverses activitats per a recollir fons per a la Marató de TV3, que aquest any es dedicarà a les malalties cardiovasculars. Per a accedir a les activitats els majors de 16 anys hauran d’adquirir unes polseres de 3 euros com a donatiu . Aquests diners es destinaran a la Marató. També es podran fer donatius per mitjà de les guardioles que es posaran en les botigues de Masquefa.

Els actes començaran a les 11 del matí amb una sardinada popular al camp de tir, organitzada per la Societat de Caçadors l’Esquirol. A la mateixa hora es farà al poliesportiu una exhibició de Twirling a càrrec del Club Twirling Can Parellada. A continuació, a les, 12 un partit d’hoquei del Club Patí Masquefa i a 2/4 de 12 hi haurà una actuació de la Colla de Ball de Bastons. A més, entre les 12 i la 1 del migdia es podrà participar, al camp de tir, en una original exhibició de tir amb armes històriques a càrrec del Club de Tir Masquefa.

Ja a la tarda, a partir de les 4 i fins a les 6, el recinte Rogelio Rojo acollirà l’activitat Jocs pel Cor, organitzada pel Centre d’Esplai Giravolt. Simultàniament tindran lloc, al poliesportiu una exhibició de tennis taula i al camp de futbol un partit de futbol entre infants de 4 i 5 anys. En l’organització d’aquestes dues activitats hi col·laboren el Masquefa Tennis Taula Club , el F.C. Masquefa i l’E.F.B. de Masquefa.

D’altres activitats previstes són una exhibició del Dansa Jazz (al poliesportiu), un partit de futbol amateur organitzat pel F.C. Masquefa i l’E.F.B. de Masquefa, i un espectacle infantil i una xocolatada a la Sala l’Aglà (Alzinar) , organitzada per l’Alzinar, Societat Recreativa i Cultura. Les tres activitats començaran a les 6 de la tarda.

La jornada solidària inclourà també una exhibició de ball de patinatge del Club Patí Masquefa, que tindrà lloc al poliesportiu a partir de 2/4 de 7 de la tarda.

D’altra banda, durant tot el diumenge es podrà visitar, al pavelló, l’exposició “L’entorn de Masquefa”, del COMAM, i es disputaran partits oberts de Tennis Taula al local del Club al Recinte Rogelio Rojo.

 Així mateix, la Colla de Geganters i Grallers vendrà plaques i ampolles de cava a la Plaça de l’Estació per a recollir fons per a la Marató, mentre que el Grup de Lectura vendrà llibres de segona mà a la Plaça de l’Estació i a la Biblioteca. També el Club de Tennis Taula vendrà números pel sorteig d’una panera i el F.C. Masquefa i l’E.F.B. de Masquefa sortejaran un equipament esportiu i una pilota de futbol.

Finalment a 2/4 de 2 de la tarda es farà el sorteig d’una estada d’una setmana a Costa Rica amb les butlletes que es donaran amb l’adquisició de les polseres.

L’Ajuntament de Masquefa vol fer públic el seu agraïment a les entitat i les persones que, a títol particular, participen voluntàriament en l’organització dels actes de la Marató.