Dilluns 25 de novembre la Biblioteca Municipal acollirà la presentació d’un curtmetratge i la inauguració d’una exposició; i Ràdio Masquefa emetrà una entrevista al Grup d’Atenció a la Víctima del cos de Mossos d’Esquadra de la comarca de l’Anoia. 

Masquefa se sumarà enguany a la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones, amb l’objectiu de seguir fent pública la seva objecció frontal a qualsevol expressió de violència vers les dones, la seva voluntat de donar visibilitat a aquestes problemàtiques i transformar aquesta realitat, i el seu ple compromís i convenciment en treballar des de les institucions per a prevenir i erradicar qualsevol pràctica i dinàmica de violència que atempti contra els drets i la dignitat de les persones.

I ho farà amb l’organització de dues propostes el dilluns 25 de novembre de la mà de l’Associació Feminista de Masquefa i amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Curtmetratge “Tod@s somos un@”

Dilluns 25 de novembre, a les 19.30 h, la Biblioteca Municipal acollirà la presentació del curtmetratge “Tod@s somos un@”, realitzat i dirigit per Marga Piñol Buika i on hi participen veïns de Masquefa.

Exposició “Vergonyes”

I del 25 al 30 de novembre, la Biblioteca Municipal serà la seu de l’exposició “Vergonyes”, realitzada per Helena Roche.

Des del consistori es convida a tots els veïns a participar de les diferents propostes i es posa en valor la tasca duta a terme per l’Associació Feminista de Masquefa.

Entrevista especial a Ràdio Masquefa

Finalment, dilluns 25 de novembre l’emissora municipal Ràdio Masquefa emetrà a les 10 h una entrevista amb responsables del Grup d’Atenció a la Víctima del cos de Mossos d’Esquadra de la comarca de l’Anoia. I a les 10.30 h, 13 h, 17 h i 20 h es llegirà un manifest amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones.