Masquefa torna a adherir-se aquests dimecres, 20 de novembre, a la commemoració del Dia Universal dels Drets de l’Infant amb una festa al Recinte Rogelio Rojo oberta a tots els infants i els seus familiars.

La celebració començarà a 3/4 de 5 de la tarda amb un berenar al pati, i després, a les 5, es representarà el contacontes musicat ‘Contes del món’ a la Sala Polivalent. En acabar l’espectacle, a les 6 de la tarda, tindrà lloc el lliurament del premi del primer Concurs de Fotografia Drets de l’Infant a la xarxa Instagram, la gran novetat del programa del 20N d’aquest any. El concurs l’ha organitzat la Comissió Jove U18, el Casal de Joves, la Regidoria d’Educació i la Biblioteca Municipal.

Solidaritat
D’altra banda, la commemoració del Dia Universal dels Drets de l’Infant també se solidaritza aquest any amb les famílies que passen per més dificultats. Per això la festa del 20N és gratuïta però els participants han d’abonar una entrada simbòlica: un aliment pensat especialment per als infants. S’hi poden dur galetes, llet, sucs, cereals, xocolata en pols, crema de xocolata i altres aliments preferits pels nens i nenes.