Aquest dissabte, dia 22, Masquefa tornarà a adherir-se al Dia Universal dels Drets de l’Infant, que es commemora cada 20 de novembre. Ho farà amb una jornada lúdica i reivindicativa organitzada conjuntament per l’Ajuntament i el Centre d’Esplai Giravolt.

Aquest any el Dia Universal dels Drets de l’Infant reivindica el ‘Dret al joc i el lleure’. Per això, els organitzadors han preparat, amb el lema ‘Surt al carrer a jugar’, tota una tarda de jocs a l’aire lliure. Des de les 4 i fins a les 6 de la tarda, els infants i les seves famílies gaudiran de diversos jocs i tallers al carrer Crehueta, en el tram comprès entre la Torre dels Lleons i els estudis de Ràdio Masquefa. També hi haurà berenar i festa.

Aquesta mateixa activitat es farà de manera col·lectiva i simultània a diversos municipis catalans, coincidint amb el 25è aniversari dels Drets dels Infants. La jornada, que és gratuïta, està oberta a tothom qui hi vulgui participar, i s’emmarca en el Projecte Educatiu de Vila (PEV) de Masquefa.