L’Ajuntament convida als veïns a participar diumenge 10 i dilluns 11 de setembre dels diferents actes de la Diada que es duran a terme al municipi.

Masquefa ja es prepara per celebrar, un any més, la Diada Nacional de Catalunya. Enguany, el municipi se sumarà a la festivitat amb l’organització diumenge 10 de setembre d’un variat programa d’activitats lúdiques, culturals i reivindicatives

L’activitat començarà a les 20 h., amb una concentració al passeig Onze de Setembre on els participants podran adquirir el material per a la Marxa de Torxes. Posteriorment, a les 21 h., és previst que comenci la tradicional ofrena floral a càrrec de les entitats locals i veïns del municipi. I a les 21:30 h., el protagonisme serà per a la música amb l’actuació de ‘Ligna Música’ i el ‘Cant dels Segadors’.

Cap als volts de les 10 de la nit, els Gegants i Bastoners de Masquefa prendran el relleu amb un ball; i els Diables començaran l’encesa de les torxes. Finalment, a les 22:15 h. es donarà el tret de sortida a la sisena edició de la Marxa de Torxes, que enguany recorrerà el carrer Major, el carrer Sant Antoni, l’avinguda de Catalunya, els carrers Xic de l’Anyé, Major i Montserrat, el passatge dels Bastoners i clourà a la plaça de l’Estació; on a les 11 de la nit es farà la lectura d’un manifest. L’activitat finalitzarà amb el concert de ‘Grup de Folk’.

I l’endemà, dilluns 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, Masquefa participarà activament dels actes que tindran lloc a la ciutat de Barcelona. En aquest sentit, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) posa a disposició dels interessats un servei d’autobús directe a les 12 del migdia per sumar-se a la manifestació que es durà a terme a la capital catalana.