Del 2 al 8 d’octubre, la Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament oferirà als veïns un ampli ventall de propostes lúdiques amb l’objectiu de posar en valor la tasca vital que duu a terme aquest col·lectiu en el desenvolupament del municipi. Descarrega’t aquí el programa d’activitats.

Masquefa engega el proper dilluns 2 d’octubre una nova edició de la Setmana de la Gent Gran. Enguany la festivitat s’allargarà fins al diumenge 8 i inclourà una variada agenda d’activitats dirigida a la gent gran de la vila. Al llarg de set dies, els masquefins d’edat més avançada seran els grans protagonistes i gaudiran de propostes com ara una desfilada de models, cinema, bingo, ball, espectacles musicals i de varietats, una visita al Monestir de Pedralbes i un dinar de germanor. Totes les activitats són gratuïtes (exceptuant la sortida al Monestir de Pedralbes) i es duran a terme a l’entorn de La Fàbrica Rogelio Rojo.

Esther Ibáñez, regidora de Gent Gran, assegura que “aquesta festa és ja, avui, tota una tradició que comença a arrelar amb força a la vila. I el millor exemple que aquí ens estimem de tot cor i cuidem com es mereixen les nostres persones grans. I és que l’edat i l’experiència que n’emana cal portar-les sempre amb orgull”.

La Setmana de la Gent Gran de Masquefa arrencarà dilluns 2 d’octubre amb una tarda de bingo, i continuarà dimarts amb una sessió de cinema amb la projecció de la pel•lícula “¿Y si vivimos todos juntos?”. Ja dimecres 4 d’octubre, serà el torn per a una proposta ben original i diferent. A les 6 de la tarda, el pati de la Fàbrica Rogelio Rojo acollirà una desfilada de moda en la que es convidarà als assistents a convertir-se en models per un dia i a gaudir de l’actuació de Juan Reina.

Dijous dia 5, els veïns podran participar d’una trobada amb coca i ball dinamitzada a càrrec de ‘Grup Choffers’; i divendres, agafarà el relleu un divertit espectacle en homenatge a Lina Morgan de la mà de Marylina. Ja al cap de setmana, l’Ajuntament convida als veïns a prendre part d’una visita guiada al Monestir de Pedralbes en el marc del projecte Fem Cultura d’aquest 2017. En aquest sentit, les inscripcions es poden fer fins el proper divendres 22 de setembre. Aquell mateix dia, tornats de la sortida a Barcelona, els masquefins podran gaudir de l’espectacle musical dels grups ‘Playback’ i ‘Color’, de l’Associació de Gent Gran d’Igualada.

I la Setmana de la Gent Gran d’aquest 2017 clourà diumenge 8 d’octubre amb una missa a la Parròquia de Sant Pere, una paellada popular i una sessió de ball a càrrec de l’’Orquestra Mediterrània’. En el cas del dinar popular, enguany canvia d’ubicació i passa a celebrar-se a la pista exterior coberta ubicada al costat del pavelló. Per participar-hi cal reservar el tiquet prèviament al Casal d’Avis de Masquefa del 18 de setembre al 4 d’octubre (de dilluns a dijous, les 10 h. a les 13 h. i de les 17 h. a les 20 h.; i els divendres, de les 10 h. 13 h.).

L’Ajuntament fa una crida a la participació i posa en valor la implicació de les persones i entitats que, de forma voluntària, col·laboren en l’organització de la Setmana de la Gent Gran de Masquefa.