Des del 2008, la xarxa ha desplegat per tot el municipi -tant al centre urbà com a les urbanitzacions- una xarxa de telecomunicacions amb tecnologia Wi-fi avançada compatible amb tots els estàndards.

La xarxa municipal d’accés a Internet i telefonia, ‘Masquefa Sense Fils’, ha complert aquest 2018 el seu 10è aniversari d’implantació a Masquefa. I amb l’objectiu de fer extensiva aquesta efemèride durant un any entre el conjunt de la població s’impulsaran diverses accions de fidelització i captació de nous clients; entre elles: l’arribada al municipi dels 10Mb simètrics (mantenint els preus actuals), la reposició gratuïta de routers obsolets per a clients amb fidelitat d’un any, routers i antenes gratuïts per a nous clients amb fidelitat d’un any, i més sorpreses per visibilitzar el servei i celebrar el seu 10è aniversari.

Què és ‘Masquefa Sense Fils’?

Un projecte per incentivar l’ús de les tecnologies i garantir que tots els masquefins puguin gaudir de connexió a Internet, telèfon, i d’altres serveis dins la pròpia xarxa sense fils. Segons el producte contractat es pot utilitzar des de casa, o des de qualsevol punt de l’exterior amb el portàtil, el telèfon mòbil o la tablet. La gestió del servei i l’atenció als usuaris se centralitza al CTC.

Qui en pot fer ús?

Es tracta d’un servei municipal idoni per a usuaris que utilitzin Internet a casa per a la navegació, la consulta de correus electrònics, l’ús de les xarxes socials i busquin un preu molt econòmic (18,15€, IVA inclós). Així mateix, també ho és per a empreses, comerços o emprenedors que necessitin fer un ús més intensiu de la connexió.

Per a més informació podeu consultar el web www.masquefasensefils.cat.