El projecte de l’Ajuntament Masquefa Sense Fils és un dels cinc finalistes en l’apartat de millor iniciativa informativa en format digital dels Premis de Comunicació Local que anualment atorga la Diputació de Barcelona.

Internet a l’abast de tothom

Amb l’objectiu de fomentar les noves tecnologies i posar Internet a l’abast de tothom, Masquefa Sense Fils han consistit en la instal•lació d’una xarxa wifi a tot el terme municipal (tant al centre urbà com a les urbanitzacions) que permet als vilatans i vilatanes i a les empreses i els emprenedors connectar-se a la xarxa i gaudir d’altres serveis, ja sigui des de l’ordinador de casa o des de qualsevol punt de l’exterior mitjançant el portàtil, el telèfon mòbil o la PDA.

A més, poden fer-ho a preus realment assequibles (7 euros, 9,95 o 20, en funció de les necessitats i els productes contractats), ja que el mateix Ajuntament és el proveïdor del servei.

Masquefa Sense Fils és un dels cinc finalistes al Premi Innova i competirà amb el projecte TVIP de l’Ajuntament del Prat del Llobregat, el Servei Infoline de Sant Feliu de Llobregat, la iniciativa “La Patum a les xarxes socials” de Ràdio Berga, i la pàgina web de l’Ajuntament de Barberà del Vallès. Els premis es lliuraran el divendres 19 de març al Teatre Atrium de Viladecans, a partir de 2/4 de 8 de la tarda.

A més de l’apartat a la millor iniciativa informativa en format digital, els Premis de la Comunicació Local de la Diputació guardonen també la millor iniciativa periodística de l’any, el millor treball periodístic, el millor programa de ràdio, el millor programa emès per una emissora municipal d’Espanya, el millor butlletí municipal, i el millor programa d’una televisió local.