Masquefa serà aquest dissabte, 8 de juny, la seu de la Festa de Campions del futbol veterà de tot Catalunya. Es tracta de la celebració amb què els equips veterans de futbol que disputen les diferents lligues catalanes tanquen la temporada esportiva. L’esdeveniment té lloc cada any en un municipi diferent.

La festa inclourà la disputa, a partir de les 5 de la tarda, al camp de futbol municipal, de tres partits de 45 minuts de durada cadascun. El primer enfrontarà el campió de Primera Divisió, el Castelldefels, i el campió de Tercera Divisió, el Sant Sadurní Atlètic. El segon matx el jugaran l’equip amfitrió, el FC Masquefa de veterans, i el campió de Segona Divisió, el Mollet. I el tercer i darrer matx el protagonitzaran els guanyadors del primer i el segon partit.

Després es farà a Masia Bach l’acte de lliurament dels premis de la temporada als guanyadors de les diferents categories, als màxims golejadors i als porters menys golejats, així com a altres futbolistes i clubs que han destacat durant l’any esportiu. La gala comptarà amb l’actuació del popular ‘showman’ Jordi LP.